Consultant Financiar, București

  • Afaceri și Finanțe, Funcționar contabil, contabilitate și audit
  • Bucuresti, Bucuresti Sectorul 1
  • 3 weeks ago
  • 5050 - 6000 lei net
  • Full time

Job Description

 JHN’S OUTLOOK este o companie care activeaza pe piata financiara inca din 2019.

Pentru ca ne dorim ca nivelul de educatie financiara din Romania sa creasca iar oamenii sa beneficieze de solutii financiare pentru prezentul dar mai ales pentru viitorul lor, am creeat un portofoliu care cuprinde o gama larga de servicii financiare care sa vina in ajutorul oamenilor, pentru a le creea siguranta si liniste financiara.

Echipa noastra este formata din persoane tinere, dinamice, cu un adevarat interes spre a ajuta, a informa si a oferi solutii financiare potrivite nevoilor clientilor nostri.

Pentru a putea creste si a se putea dezvolta, oferim echipei noastre training on-going, cu sesiuni de seminare tinute de cei mai buni oameni ai nostri, sesiuni 1 to 1 cu mentorul lor, dar si un plan de cariera bazat pe rezultate.

Key Responsibilities

-Prospectarea piatei si identificarea posibililor clienti;
-Analizarea nevoilor clientilor si gasirea unor solutii potrivite acestora;
-Crearea și menținerea unei relații de încredere cu clienții.

Skill & Experience

-Experienta in domeniul financiar constituie un avantaj, insa daca esti la inceput de drum in acest domeniu suntem aici pentru tine, pentru a te ghida pe acest drum. Îți vom oferi nu doar training dar și un mentor care va fi langa tine la fiecare pas.
-Excelente abilități de comunicare;
-Perseverență în atingerea obiectivelor;
-Etica profesională și confidențialitatea.

Experienta in domeniul financiar constituie un avantaj, insa daca esti la inceput de drum in acest domeniu suntem aici pentru tine, pentru a te ghida pe acest drum. Îți vom oferi nu doar training dar și un mentor care va fi langa tine la fiecare pas.